mandag 3. desember 2007

Årets julegavetips

Vi i ungdomstro har laget en mer eller mindre gjennomtenkt liste over de beste julegavetipsene i år. I motsetning til tidligere år, har vi ikke rangert noenting i forhold til hverandre, og vi lar kommentarfeltet være åpent for flere gode forslag (som kanskje dukker opp i neste ukes program)

Hva skjuler seg i den spennende esken dette året?
* Kjøkkenutstyr
* Kalender med personlige bilder. Fåes f. eks hos Fotoknudsen fra kr 139 og oppover (link i nytt vindu)
* Brettspill
* Kinobilletter
* Hjemmelaget og økologisk syltetøy eller juice. Fåes kjøp på "Bondens marked" som kommer til Vågsalmenningen i Bergen 14. - 15. desember og holder åpent til 17 på fredagen og 16 på lørdagen. (link i nytt vindu)
* Nintendo Wii
* Klær til de litt eldre (må sees litt an; en 12-åring er kan være for ung til å sette så stor pris på dette, mens en 18-åring sannsynligvis ville være svært takknemlig)
* Gavekort hos en artig nettbutikk, som f. eks. thinkgeek.com (link i nytt vindu)
* Gjøglerutstyr (jongleringsballer, diabolo, djevelpinner etc.)
* Språksoftware til dem som vil lære seg språk. Rosetta Stone er en variant som ikke bruker et annet språk (som engelsk) for å lære oss et nytt språk, men bruker kun lyd, bilde og interaktivitet. Du kan prøve og kjøpe Rosetta Stone her (link i nytt vindu - husk å ha høyttalerene på) men det er billigere å kjøpe fra andre nettbutikker.
* Lego

Ingen kommentarer: